1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης από την πώληση εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του και δυνατότητα αίτησης επιστροφής χρημάτων ή αντικατάστασης του προϊόντος με οποιοδήποτε άλλο κόσμημα της αρεσκείας σας αντίστοιχης αξίας με αυτό που παραλάβατε ή μεγαλύτερης εφόσον καλύψετε τη διαφορά. Τα κοσμήματα που επιστρέφονται για αντικατάσταση θα πρέπει να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις για να γίνονται δεκτά. Αρχικά, πρέπει να βρίσκονται μέσα στη συσκευασία τους, στην κατάσταση που τα παραλάβατε, έχοντας φορεθεί μόνο για πρόβα κι όχι για προσωπική χρήση. Θα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη, την εγγύηση και το κουτάκι συσκευασίας. Μάλιστα θα πρέπει να είναι καλά συσκευασμένα, ώστε να μην υποστούν φθορές κατά τη μεταφορά τους. Κοσμήματα που επιστρέφονται για αντικατάσταση και δεν πληρούν τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων δε θα γίνονται δεκτά. Σε κάθε περίπτωση όμως, επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής κι επιστροφής του προϊόντος που αντικαταστάθηκε. Σε περίπτωση αποστολής ελαττωματικού προϊόντος, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή του προϊόντος ή την αντικατάστασή του ή επιστροφή του ποσού που καταβάλατε για το συγκεκριμένο προϊόν.

2. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Επιλέγοντας αυτή τη μέθοδο πληρωμής, θα μπορέσετε να εκτελέσετε μία τραπεζική μεταφορά (η πληροφορία θα δοθεί αυτόματα τη στιγμή της αγοράς). Όταν γίνεται τραπεζικό έμβασμα, επιβαρύνεται ο πελάτης την προμήθεια της εκάστοτε τράπεζας.

Σημείωση: Η παραγγελία θα σταλεί μόνο αφού λάβουμε την πληρωμή, μία διαδικασία που διαρκεί 1-5 εργάσιμες μέρες ανάλογα με την τράπεζα.

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK: Αριθμός λογαριασμού IBAN: GR9302600300000970201422676

BIC: ERBKGRAA.

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK: Αριθμός λογαριασμού IBAN: GR8101407010701002002027374

BIC: CRBAGRAAXXX.

Τρόποι χρέωσης προμηθειών/εξόδων: Τα τραπεζικά έξοδα να σας επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου (OUR)

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μετά από την κατάθεση χρημάτων μπορείτε να μας στείλετε με email τον αριθμό της παραγγελίας και το αποδεικτικό πληρωμής ώστε να επισπεύσουμε την αποστολή της παραγγελίας σας.

Αντικαταβολή:

Αν η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 200 € απαιτείται κατάθεση προκαταβολής 30% του συνόλου. Το υπόλοιπο 70% πληρώνεται κατά την παραλαβή των προϊόντων.

Paypal:

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών Paypal.

Εξόφληση κατά την παραλαβή από το κατάστημα:

3. ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η εταιρεία Gregory Jewelry σας παρέχει τους παρακάτω τρόπους παραγγελίας:

1. Απευθείας παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

2. Τηλεφωνική παραγγελία. Καλώντας στο 6989 697336 ή στο 2310 513 180 έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά. Οι συνεργάτες μας στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι στη διάθεσή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00-17:00.

4. ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Εφόσον τα προϊόντα της εκάστοτε παραγγελίας είναι άμεσα διαθέσιμα κατά το χρόνο επεξεργασίας της, η αποστολή τους γίνεται εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας, εκτός αν ρητά αναφέρεται κάτι διαφορετικό.

Στις περιπτώσεις πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται κατά την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τη γνωστοποίηση της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.

Σε περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής για οποιονδήποτε λόγο, η εταιρεία θα ενημερώνει αντίστοιχα τον πελάτη.

Οι αποστολές μικροδεμάτων πραγματοποιούνται με την υπηρεσία courier. Θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας από το μενού «Ο Λογαριασμός μου» καθώς και την πορεία της αποστολής σας μέσω του tracking number της courier το οποίο θα σας αποστέλλεται μόλις είναι διαθέσιμο.

5. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι αποστολές στην Ελλάδα γίνονται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών Elta Courier, ACS και DHL και τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι δωρεάν.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται σε 2-3 ημέρες. Η παράδοση γίνεται μεταξύ 2-4 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αποστολής. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική (αναγράφεται στο προϊόν) θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της. Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις όπου υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση.

ΚΥΠΡΟΣ

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών SPM και EMS. Η επιβάρυνση ανά αποστολή είναι 10€. Η καταβολή των χρημάτων γίνεται μόνο μέσω τραπέζης.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται σε 2-3 ημέρες. Η παράδοση γίνεται μεταξύ 2-4 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αποστολής. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική (αναγράφεται στο προϊόν) θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της.

ΕΥΡΩΠΗ

Οι αποστολές στην Ευρώπη γίνονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών SPM. Η επιβάρυνση ανά αποστολή έως το ποσό των 200 ευρώ είναι 15 ευρώ. Από 201 ευρώ και πάνω είναι δωρεάν. Η καταβολή των χρημάτων γίνεται μόνο μέσω τραπέζης.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται σε 2-3 ημέρες. Η παράδοση γίνεται εντός 2-4 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αποστολής στις περισσότερες χώρες. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική (αναγράφεται στο προϊόν) θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της. Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην χώρα παράδοσης.

ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ)

Οι αποστολές σε χώρες εκτός Ευρώπης (Η.Π.Α κ.λπ.) γίνονται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών DHL και SPM. Έως το ποσό των 200€ η επιβάρυνση ανά αποστολή είναι 20€. Από 201€ και πάνω τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται σε 2-3 ημέρες. Η παράδοση γίνεται εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αποστολής στις περισσότερες χώρες. Για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις όπου υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα ενδέχεται να υπάρξουν επιπλέον καθυστερήσεις στην παράδοση για τις οποίες θα ενημερωθείτε.

6. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1. Η παραγγελία σας μπορεί να αλλάξει διεύθυνση παράδοσης, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, εφόσον δεν έχει ήδη αποσταλεί στην εταιρεία courier.

2. Κατά την παράδοσή τους, όλες οι παραγγελίες απαιτούν υπογραφή από τον παραλήπτη.

3. Εφόσον ο courier δε σας βρει στη διεύθυνση που δηλώσατε θα σας αφήσει ένα σημείωμα ειδοποίησης για να επικοινωνήσετε μαζί του και να κανονίσετε νέα ώρα παράδοσης.

4. Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας παραδίδονται από τις 9:00 π.μ. έως και την 8:00 μ.μ. (εξαρτάται την περιοχή παράδοσης).